Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού στο Λατώ fm: Έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται οι γονείς για την εικόνα της πισίνας στο Κολυμβητήριο Αγ. Νικολάου αλλά η χρήση του νερού είναι ασφαλής (ηχητικό)

«Θα γίνουν εκδηλώσεις αλλά όχι στο μέγεθος και με την προβολή του παρελθόντος λόγω της οικονομικής κατάστασης που έχουμε να διαχειριστούμε, θα κάνουμε πράγματα όχι φαντεζί αλλά κάτι για να μπορούμε να πατήσουμε τα επόμενα χρόνια» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αγ. Νικολάου Γιώργος Ξένος μιλώντας το πρωί της Παρασκευής 28/6 στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και τον Νίκο Σγουρό στο Λατώ fm 103,3.

Θα γίνουν όπως είπε εκδηλώσεις όπως η «Ναυτική Εβδομάδα», ένα διαφορετικό Μπιτς Βόλει, το Παγκόσμιο Κύπελλο SUP, αγώνες δρόμου, ένα ποδοσφαιρικό καμπ με την ομάδα της Βαλένθια, κ.ά.».

Αναφερόμενος στο θέμα με το χρώμα της πισίνας του Κολυμβητηρίου Αγίου Νικολάου ο κ. Ξένος είπε πως «οι γονείς έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται, δεν αρέσει σε κανέναν ούτε να βλέπει ούτε να κολυμπά σε τέτοιο νερό. Το νερό όμως είναι ζωντανός οργανισμός  αυτό που συνέβη τώρα δεν συνέβη πρώτη φορά. Αυτό συμβαίνει 5-6 φορές το χρόνο και διαρκεί από 1 μέρα ως 1 εβδομάδα. Από πλευράς μικροβίων δεν υπάρχει πρόβλημα, η χρήση της πισίνας είναι ασφαλής, το ελέγχουμε σε τακτική βάση με χημικές αναλύσεις του νερού με στοιχεία που είναι προσβάσιμα σε όλους. Αυτό που συνέβη οφείλεται στην υπερβολική χρήση το προηγούμενο διάστημα και τα μηχανήματα έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές λειτουργίας».

Για τις αθλητικές υποδομές τόνισε πως «όλοι οι χώροι έχουν προβλήματα, ακόμη και το νεότερο γήπεδο που είναι στο Σίσι. Έχουμε καταγράψει τις 7 από τις 13 αθλητικές υποδομές στον Δήμο μας, θα υπάρξει μια εργολαβία που θα συντηρήσει κάποιες από αυτές ενώ θα υπάρξουν και παρεμβάσεις πιο άμεσες σε χώρους που θα χρησιμοποιηθούν για την προετοιμασία των ομάδων όπως σε ηλεκτρολογικά, κλπ. Όλα αυτά βέβαια με την οικονομική δυνατότητα που έχουμε. εάν δεν ξεπληρώσουμε χρέη δεν μπορούμε να προχωρήσουμε».


Ακούστε αναλυτικά στο παρακάτω ηχητικό από το 18:40 και μετά:

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com